Άμεση ανακούφιση

Δες εδώ πως η έντονη καταρροή, το συνάχι και ο βήχας προκαλούν εκνευρισμό και πονοκέφαλο.Όλοι μας, μικροί και μεγάλοι έχουμε έρθει κάποιες φορές αντιμέτωποι με τα συμπτώματα που ακολουθούν ένα κρυολόγημα ή μια γρίπη. Η έντονη καταρροή, το συνάχι και ο βήχας προκαλούν εκνευρισμό και πονοκέφαλο.

Το Charak Cephagraine, 100 tabs είναι ένα πρωτοποριακό σκεύασμα, το οποίο υπόσχεται γρήγορη ανακούφιση από όλες αυτές τις ενοχλητικές καταστάσεις. Πρόκειται για μια ανώδυνη θεραπεία για την ανακούφιση των συμπτωμάτων της ρινικής συμφόρησης, του πονοκεφάλου και της ημικρανίας.

Το συγκεκριμένο προϊόν έχει καταπραϋντική, αντισπασμωδική, αντιφλεγμονώδη και ηρεμιστική δράση απέναντι στους πονοκεφάλους που σχετίζονται με το στρες, τη νευρική εξάντληση ή πιο συγκεκριμένους παράγοντες. Ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και μειώνει την υπερευαισθησία του απέναντι σε κάποια αλλεργιόγονα ή ερεθιστικούς παράγοντες όπως μόλυνση, σκόνη, γύρη ή μικροοργανισμούς του αέρα, που σχετίζονται με την αλλεργική ρινίτιδα.

Eφυγραίνει το ρινικό βλεννογόνο, ανακουφίζοντας από το ροχαλητό. Μειώνει τη συχνότητα και τη διάρκεια των επιθέσεων της ημικρανίας, ενώ προλαμβάνει την έναρξή τους. Ακόμη ανακουφίζει από τα συμπτώματα που συνδέονται με την ημικρανία όπως ναυτία, εμετός, ζάλη, ίλιγγος.

Χάρη στις αντιμικροβιακές και βακτηριοστατικές ιδιότητές του χρησιμοποιείται σαν συμπληρωματική θεραπεία σε περιπτώσεις ιγμορίτιδας. Επιπλέον, έχει αποσυμφορητική δράση στο ρινικό βλεννογόνο, Με αυτόν τον τρόπο μειώνει τη ρινική καταρροή. Τέλος, παρέχει αποτελεσματική ανακούφιση από τη ρινική συμφόρηση διευκολύνοντας την αναπνοή.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, έτσι ώστε να ακολουθηθούν πιστά όλες οι οδηγίες χρήσεως, προκειμένου να υπάρξουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.