Άμεση λύση χωρίς εντομοκτόνα

Τα αντιφθειρικά που κυκλοφορούν στην εποχή μας στο εμπόριο, έχουν άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Αυτό οφείλεται στις πρωτοποριακές τους συνθέσεις. Για αυτό το λόγο τα προτιμούν κάθε χρόνο οι γονείς που θέλουν το καλύτερο για την προστασία των παιδιών τους από τα προβλήματα που δημιουργούν οι ψείρες.

Το Paranix Shampoo Σαμπουάν Αγωγή που εξαλείφει Ψείρες & Κόνιδες, Κατάλληλο από 2 ετών, 200ml είναι ένα πολύ ποιοτικό σκεύασμα, το οποίο υπόσχεται σίγουρη λύση με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς την παραμικρή ταλαιπωρία. Δεν περιέχει εντομοκτόνα και άλλες βλαβερές χημικές ουσίες.

Έχει διπλή δράση. Προκαλεί ασφυξία και αφυδάτωση στις φθείρες και τα αυγά τους. Δεν απαιτείται λούσιμο των μαλλιών έπειτα από τη χρήση του. Συνοδεύεται από ειδική χτένα για την απομάκρυνση των ψειρών και των κόνιδων. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση από την ηλικία των 24 μηνών και άνω.

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι εξουδετερώνει το 100% των φθειρών του τριχωτού της κεφαλής. Εξολοθρεύει τις ψείρες μέσα σε μόλις δέκα λεπτά, αρκεί να τηρηθούν σωστά όλες οι οδηγίες χρήσεως. Η συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή λύνει οριστικά το πρόβλημα της εμφάνισης των ψειρών και των αυγών τους στο τριχωτό της κεφαλής.

Απλώστε ομοιόμορφα επαρκή ποσότητα σε όλο το τριχωτό της κεφαλής, σε στεγνά μαλλιά. Κάντε καλό μασάζ, ξεκινώντας από τις ρίζες προς τις άκρες. Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στην περιοχή του αυχένα και πίσω από τα αυτιά. Αφήστε το προϊόν να δράσει για δέκα λεπτά. Προσθέστε νερό ώστε να δημιουργηθεί αφρός και τέλος ξεπλύνετε καλά όλο το κεφάλι.

Τα σχόλια είναι κλειστά.