Αντιιφθειρικό πακέτο για όλους

Τα αντιφθειρικά που κυκλοφορούν στις μέρες μας υπόσχονται άμεση και αποτελεσματική λύση στα προβλήματα που δημιουργούν οι ψείρες και οι κόνιδες στο τριχωτό της κεφαλής μικρών και μεγάλων. Τα νέας γενιάς σκευάσματα έχουν περισσότερα φυσικά συστατικά, ώστε να παρέχουν μια ολοκληρωμένη αγωγή εξάλειψης της ψείρας με φυσικό τρόπο και καταπραΰνουν από τους ερεθισμούς και τον κνησμό.

Το Lucovit ΠΑΚΕΤΟ (1+1) με Anti-Lice Cream Lotion Αντιφθειρική Λοσιόν για τη Θεραπεία των Ψειρών & Κόνιδων, 75ml + Χτενάκι & ΔΩΡΟ Lice Protect Spray Προληπτικό Αντιφθειρικό Σπρέι, 100ml είναι ένα σετ που αντιμετωπίζει άμεσα και με μεγάλη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια τα προβλήματα που δημιουργούν οι ψείρες και οι κόνιδες.

Το Lucovit Anti-Lice είναι ένα ιατροτεχνολογικό βοήθημα, ειδικά σχεδιασμένο για την ανώδυνη, γρήγορη και εύκολη εξάλειψη των ψειρών της κεφαλής. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πακέτο αντιφθειρικής πρόληψης, προστασίας και αντιμετώπισης, που δρα χάρη στα φυσικά συστατικά του (διμεθικόνη και ειδικό μίγμα αιθέριων ελαίων). Έτσι, σκοτώνει τις ψείρες από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, μέσα σε μόλις δεκαπέντε λεπτά, ανώδυνα και εύκολα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια από ενήλικες, παιδιά από την ηλικία των έξι μηνών και έγκυες.

Έχει πιστοποιημένη ασφάλεια (CE medical device), δεν περιέχει παρασιτοκτόνα, είναι εύχρηστη και πρακτική. Είναι κλινικά και δερματολογικά ελεγμένη αγωγή. Δεν προκαλεί ερεθισμούς και άλλες παρενέργειες. Στη συσκευασία θα βρείτε και ένα ειδικό χτενάκι για την απομάκρυνση των ψειρών και κόνιδων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.