Απομακρύνει τα κουνούπια

Δες εδώ αντικουνουπικά νέας γενιάς που κυκλοφορούν στην αγορά σε διάφορες μορφές και έχουν βελτιωμένη σύνθεση, που έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσφέρει στο ανθρώπινο δέρμα την απαραίτητη και αποτελεσματική προστασία από τα τσιμπήματα των κουνουπιών.

Το Autan Family Care Soft Spray Απωθητικό Κουνουπιών σε Σπρέι (Αερόλυμα Πούδρας), κυκλοφορεί στην αγορά σε συσκευασία των 100 ml. Πρόκειται για ένα σκεύασμα που στεγνώνει γρήγορα στο δέρμα και είναι κατάλληλο για εφαρμογή όχι μόνο σε ενήλικες, αλλά και σε παιδιά άνω των δύο ετών.

Το Autan Family Care Soft Spray αφήνει απαλή και στεγνή αίσθηση στο δέρμα, ώστε να το νιώθεις ελάχιστα. Χάρη στη σύνθεσή του με άμυλο καλαμποκιού, απλώνεται μέσω μικρών σωματιδίων πούδρας και στεγνώνει γρήγορα στην επιδερμίδα. Απωθεί τα κουνούπια άμεσα και έχει διάρκεια δράσης έως και τέσσερις ώρες.

Είναι ένα έτοιμο για χρήση προϊόν. Ανακινήστε καλά τη φιάλη και εφαρμόστε στα ακάλυπτα μέρη του σώματος (ένα δευτερόλεπτο ανά πήχη). Ψεκάστε σε απόσταση 15-20 cm από το δέρμα με αργή σαρωτική κίνηση και επαλείψτε ομοιόμορφα με τα χέρια.

Ψεκάστε στα χέρια του ενήλικα και επαλείψτε λίγη ποσότητα στο πρόσωπο του ενήλικα ή του παιδιού και επαναλάβετε την εφαρμογή, κάθε φορά που παρατηρείτε μείωση της αποτελεσματικότητας του. Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται περισσότερο από δυο φορές σε διάστημα 24 ωρών. Μόλις τελειώσει το περιεχόμενο, μην επαναχρησιμοποιήσετε τον άδειο περιέκτη, αλλά αποθέστε τον στα σκουπίδια.

Τα σχόλια είναι κλειστά.