Αποτελεσματική δράση και προστασία

Τα εντομοαπωθητικά προϊόντα που θα βρεις εδώ έχουν αρχίσει να γίνονται πολύ πιο γνωστά στο ευρύ καταναλωτικό κοινό σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Οι βελτιώσεις που κάνουν οι διάφορες εταιρίες στις συνθέσεις, προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη προστασία ενάντια σε έντομα και κουνούπια.

Ένα επαναστατικό προϊόν, το οποίο έχει άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα, είναι και το Babyderm Kids Insect & Sun Protection. Πρόκειται για ένα παιδικό αντηλιακό γαλάκτωμα με εντομοαπωθητική δράση. Απομακρύνει τα έντομα και τα κουνούπια, ενώ παράλληλα προστατεύει από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία και από τους διάφορους ερεθισμούς, οι οποίοι προκαλούνται από τους ρύπους του περιβάλλοντος.

Το BABYDERM Kids Insect & Sun Protection είναι ένα πρωτοποριακό σκεύασμα, ειδικά σχεδιασμένο για την ασφαλή φροντίδα των παιδιών. Χάρη στην πρωτοποριακή του σύνθεση, έχει την ικανότητα να προσφέρει αξιόπιστη αντηλιακή και εντομοαπωθητική προστασία, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και περιποιείται την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα.

Το συγκεκριμένο εντομοαπωθητικό συνδυάζει τα κατάλληλα φίλτρα για υψηλή προστασία ενάντια στα ηλιακά εγκαύματα και στις μακροχρόνιες βλάβες της UV ακτινοβολίας. Επιπλέον, προσφέρει μείωση του κινδύνου εμφάνισης αλλεργιών που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία. Η απώθηση κουνουπιών (συμπεριλαμβανομένου και του κουνουπιού τίγρης), των σκνιπών και των τσιμπουριών επιτυγχάνεται χάρη στην ισχυρή ουσία IR 3535, η οποία είναι αναγνωρισμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO).

Ακόμα, περιέχει βιταμίνη Ε και υαλουρονικό οξύ για μεγαλύτερη ενυδάτωση της επιδερμίδας. Χρησιμοποιείται σε πρόσωπο και σώμα και είναι κατάλληλο για παιδιά από 12 μηνών και πάνω. Είναι άοσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.