Βιταμίνη C με καρπούς αγριοτριανταφυλλιάς

Αυτό που κάνει τόσο αγαπητή τη βιταμίνη C σε μικρούς και μεγάλους, είναι το γεγονός πως βρίσκεται εν αφθονία σε πολλές τροφές και επιπλέον συνδυάζεται με πάρα πολλά πολύτιμα στοιχεία στα διάφορα συμπληρώματα διατροφής.

Το Now Vit C 1000 mg, w/ Rose Hips & Bioflavonoids, 100 Tabs είναι ένα πρωτοποριακό σκεύασμα, το οποίο υπόσχεται άμεση ενδυνάμωση και αποτελεσματική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Επιπλέον, συμβάλλει στην απορρόφηση του σιδήρου, την καλή υγεία της επιδερμίδας, αλλά και των οστών και των δοντιών.

Η βιταμίνη C είναι σημαντική για την απορρόφηση του σιδήρου που είναι απαραίτητος για τον σχηματισμό των ερυθροκυττάρων. Πρόκειται για μια αντιοξειδωτική βιταμίνη, η οποία είναι απαραίτητη για την υγεία του οργανισμού και τη διατήρηση του υγιούς δέρματος. Ο κυριότερος ρόλος της βιταμίνης C είναι να ρυθμίζει τις οξειδοαναγωγικές αντιδράσεις.

Ως αντιοξειδωτικό, παρέχει προστασία ενάντια στον καρκίνο και τα προβλήματα καρδιάς. Πολλές μελέτες έχουν δείξει, ότι τα χαμηλά επίπεδα αυτής της βιταμίνης, σχετίζονται με καρδιακές κρίσεις.

Επηρεάζει το μεταβολισμό των πρωτεϊνών, των λιπών και των υδατανθράκων και μετέχει στη διάπλαση του συνδετικού ιστού. Είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και παρουσιάζει αντιφλεγμονώδεις και αντιαλλεργικές επιδράσεις. H NOW C-1000 περιέχει βιοφλαβονοειδή που βοηθούν στη απορρόφησή της από τον οργανισμό.

Επηρεάζει τη λειτουργία των ενδοκρινών αδένων, επιδρά ευνοϊκά σε περιπτώσεις προσβολής από λοιμογόνα αίτια και προστατεύει τις λιποδιαλυτές βιταμίνες από την οξείδωση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.