Δώστε τη λύση

Δες εδώ πως ο βήχας είναι ένα σύμπτωμα, το οποίο μπορεί να προκαλέσει έντονο εκνευρισμό, αν δεν προσεχτεί και δεν αντιμετωπιστεί άμεσα και με τον κατάλληλο τρόπο. Ευτυχώς, στην εποχή μας κυκλοφορούν διάφορα σκευάσματα στα φαρμακεία, τα οποία αντιμετωπίζουν άμεσα και αποτελεσματικά αυτό το πρόβλημα.

Το APIVITA Propolis Βιολογικό Spray για το Λαιμό, Με Πρόπολη & Αλθαία, 30 ml ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Η χρήση του προστατεύει τις βλεννογόνους μεμβράνες. Με αυτόν τον τρόπο ανακουφίζει από τον πονόλαιμο και τον βήχα. Επιπλέον, συνδράμει στην ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού. Βασίζεται σε μια 100% φυσική σύνθεση, η οποία προσφέρει αντισηπτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες.

Ο ευκάλυπτος και το φασκόμηλο βοηθούν στην αντιμετώπιση του πονόλαιμου και του βήχα, καταπραΰνοντας το αναπνευστικό σύστημα. Το μέλι και η αλθαία ανακουφίζουν από τον πονόλαιμο και το βήχα, προστατεύοντας τις βλεννογόνους μεμβράνες, χάρη στην αντιβακτηριακή και αντισηπτική τους δράση.

Ακόμη, η πρόπολη συμβάλλει στην ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού, ώστε να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος, με τις αντισηπτικές, αντιοξειδωτικές, θεραπευτικές και αντι-ιικές της ιδιότητες.. Τέλος, το αιθέριο έλαιο tea tree προσφέρει αντιμικροβιακή, αντιμυκητιασική και αντισηπτική δράση.

Δεν προκαλεί παρενέργειες. Δεν περιέχει συντηρητικά, τεχνητά αρώματα και ζάχαρη.

Συστατικά: Το Propolis Βιολογικό Spray για το Λαιμό έχει πλούσια σύνθεση και περιέχει 100% φυσικά συστατικά. ΜΕ: Πρόπολη*, Μέλι*, Αλθαία*, Ευκάλυπτος*, Φασκόμηλο*, Αιθέριο έλαιο tea tree*. (*Από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες).

Τα σχόλια είναι κλειστά.