Ειδική χτένα για τις ψείρες

Τα περισσότερα αντιφθειρικά που κυκλοφορούν στην εποχή που ζούμε στο εμπόριο, έχουν μεγάλη ζήτηση από το τέλος του καλοκαιριού μέχρι το τέλος του φθινοπώρου. Υπάρχουν σαμπουάν, λοσιόν, αλλά και οι ειδικές χτένες. Ο συνδυασμός τους οδηγεί στην εξάλειψη των ψειρών και των κόνιδων εύκολα και ανώδυνα.

Η Innofit INN 012 Ηλεκτρική Χτένα για Ψείρες, είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν, το οποίο σας βοηθάει σε πολύ μεγάλο βαθμό, προκειμένου να απαλλαγείτε άμεσα και  με απόλυτη ασφάλεια από την ενοχλητική φαγούρα και τους ερεθισμούς που προκαλούν οι ψείρες και οι κόνιδες.

Είναι αποτελεσματική και εύχρηστη. Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται ένα ειδικό βουρτσάκι καθαρισμού. Η συγκεκριμένη συσκευή εξοντώνει τις ψείρες μέσω, αθόρυβης και ασφαλούς για τους ανθρώπους, χαμηλής ηλεκτρικής τάσης. Εξαφανίζει τις ψείρες και τις κόνιδες χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών που έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό και το περιβάλλον.

Με αυτόν τον τρόπο έχετε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα άμεσα και ξεκούραστα. Απλώς χρησιμοποιήστε τη συσκευή σαν μια κανονική χτένα και χτενίστε όλα σας τα μαλλιά. Όταν η συσκευή είναι ενεργοποιημένη, ανάβει η φωτεινή ένδειξη LED και ακούγεται το ηχητικό σήμα.

Κατά τη χρήση, το ηχητικό σήμα ακούγεται κάθε τρία δευτερόλεπτα. Αν υπάρχουν ψείρες ή κόνιδες, το ηχητικό σήμα είναι μικρότερης διάρκειας και μεγαλύτερης συχνότητας και η φωτεινή ένδειξη LED αναβοσβήνει. Χάρη στα ειδικά μαλακά δόντια με τις στρογγυλεμένες άκρες, δε φθείρει τα μαλλιά και το κρανίο σας και αποτρέπει το σπάσιμο της τρίχας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.