Ενδιάμεση σόλα διπλής πυκνότητας από την Nike

Τα γυναικεία παπούτσια για τρέξιμο θεωρούνται ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τις περισσότερες γυναίκες στις μέρες μας, ενώ τα νέας γενιάς μοντέλα προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια, καλύτερο κράτημα, μείωση κραδασμών και αυξημένη αντοχή. Για αυτό το λόγο προτιμώνται από τις περισσότερες καταναλώτριες, που έχουν εισάγει τη γυμναστική στην καθημερινότητά τους.

Όλα τα παραπάνω έχουν δώσει το έναυσμα στις εταιρείες αθλητικών υποδημάτων, οι οποίες προσπαθούν διαρκώς να βελτιώσουν τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, ώστε να καλύπτουν τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις και ανάγκες που έχει το καταναλωτικό κοινό.

Τα Nike LunarConverge κυκλοφορούν σε τρία διαφορετικά χρώματα (White, Pure, Platinum, Wolf Grey). Πρόκειται για ένα ακόμα καινοτόμο μοντέλο της συγκεκριμένης εταιρείας, το οποίο προσφέρει μία σειρά από επιπλέον ανέσεις για τα πόδια των αθλούμενων. Η ενδιάμεση σόλα διπλής πυκνότητας για μαλακή και ομαλή μετάβαση, κάνει τη διαφορά στην άνεση των ποδιών.

Επιπλέον, το διχτυωτό ύφασμα με αραιή ύφανση στο επάνω μέρος, χαρίζει ανάλαφρη αίσθηση και αερισμό. Οι μορφοποιημένες εσοχές στην εξωτερική σόλα παρέχουν ευελιξία. Ακόμα, οι μίνιμαλ επικαλυπτόμενες φάσες χωρίς ραφές για πιο ανάλαφρο αερισμό και απόλυτη άνεση, κάνουν τη διαφορά.

Οι προεξοχές στο μπροστινό μέρος βοηθούν για ομαλή μετάβαση και άνετη ευελιξία. Το καουτσούκ στα κατάλληλα σημεία κάτω από τη φτέρνα, προσφέρει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και πρόσφυση σε αυτό το σημείο που υφίσταται μεγάλη φθορά. Τέλος, η διαφορά ύψους φτέρνας-δαχτύλων δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για ένα άνετο και ασφαλές τρέξιμο, ενώ το βάρος τους είναι μόνο 204 γραμμάρια.

Τα σχόλια είναι κλειστά.