Επαναστατικά προϊόντα για την καταπολέμηση των φθειρών

Τα διάφορα αντιφθειρικά προϊόντα www.mamacorner.gr/cat/antiftheirika-proionta που θα βρείτε στα φαρμακεία, θεωρούνται ο πιο  συνηθισμένος τρόπος αντιμετώπισης των φθειρών. Αυτά επιλέγουν κατά βάση οι γονείς, προκειμένου να αντιμετωπίζουν άμεσα και αποτελεσματικά την ενοχλητική παρουσία των συγκεκριμένων παρασίτων.

Οι ψείρες μεταδίδονται είτε με την άμεση επαφή των κεφαλιών δύο παιδιών είτε μέσω διαφόρων ρούχων και προσωπικών αντικειμένων (καπέλα, κασκόλ, σκούφοι), καθώς και με τη χρήση της χτένας. Σύμφωνα με όλες τις τελευταίες μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί, οι ψείρες έχουν αναπτύξει διάφορους μηχανισμούς αντοχής στα χημικά σκευάσματα. Για αυτό το λόγο η δράση τους είναι λιγότερο ισχυρή.

Η φθειρίαση προσβάλλει κυρίως τις ηλικίες μεταξύ πέντε και δώδεκα ετών, εμφανίζοντας μεγαλύτερη συχνότητα στα κορίτσια, λόγω κυρίως της μακριάς κόμης τους. Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης αυτού του φαινομένου είναι με προϊόντα, τα οποία βασίζονται σε δραστικές φυτικές ουσίες.

Τα συγκεκριμένα σκευάσματα προφυλάσσουν το τριχωτό της κεφαλής από τις ψείρες, αφού τις απωθούν. Παράλληλα, αποτρέπουν την αποίκηση τους στη συγκεκριμένη περιοχή, όπως και την εναπόθεση των αυγών τους σε αυτή. Ακόμα, οι μαλακτικές ιδιότητες που τους προσδίδουν τα φυσικά τους συστατικά, περιποιούνται τα μαλλιά σε βάθος.

Τα περισσότερα σκευάσματα που θα βρείτε στο εμπόριο, δεν περιέχουν parabens, χρώμα και συντηρητικά και είναι κλινικά και δερματολογικά ελεγμένα. Για αυτό θεωρούνται απολύτως ασφαλή για τα παιδιά, αφού δεν προκαλούν παρενέργειες. Τέλος, προλαμβάνουν τη μετάδοση των ψειρών και δεν επιτρέπουν την επιμόλυνση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.