Ζωντάνια και ενέργεια με βιταμίνη C

Η βιταμίνη C έχει πολλαπλά οφέλη όσον αφορά την ομαλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού. Υπάρχει εν αφθονία σε πλήθος τροφών, αλλά και σε πολλά συμπληρώματα διατροφής.

Το Lanes Vitamin C 1000mg, 20 αναβρ. δισκία είναι ένα από αυτά. Πρόκειται για μια αναβράζουσα μορφή βιταμίνης C για την τόνωση του ανοσοποιητικού, την ενίσχυση της άμυνας και τη θωράκιση του οργανισμού. Επιπλέον, βοηθάει μικρούς και μεγάλους να αποκτήσουν ζωντάνια και ενέργεια. Το συγκεκριμένο σκεύασμα έχει υπέροχη γεύση πορτοκάλι.

Η συγκεκριμένη ενισχυμένη φόρμουλα βιταμίνης C είναι ιδανική για όλα τα άτομα που έχουν ανάγκη για μεγαλύτερες δόσεις από αυτή τη θρεπτική ουσία. Βοηθάει άμεσα τους ανθρώπους που θέλουν να αποφύγουν ή να αντιμετωπίσουν κάποιο κρυολόγημα, που είναι επιρρεπείς σε συχνά κρυολογήματα κατά τη χειμερινή περίοδο. Προσφέρει ενέργεια και ζωντάνια και την καταναλώνουν οι αθλητές. Βοηθάει επίσης και τους καπνιστές καθώς το κάπνισμα καταστρέφει τη βιταμίνη C από τον οργανισμό.

Η Lanes Βιταμίνη C 1000mg είναι ιδανικό συμπλήρωμα για την τόνωση του ανοσοποιητικού. Χάρη στην πολύτιμηαντιοξειδωτική της δράση στην εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών, προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες. Το συγκεκριμένο σκεύασμα περιέχει 20 αναβράζουσες ταμπλέτες σε πλαστικό σωληνάριο (tube). Η προτεινόμενη δοσολογία είναι μία ταμπλέτα την ημέρα διαλυμένη σε ένα ποτήρι νερό. Δεν περιέχει ζάχαρη, γλουτένη και συντηρητικά.

Σύνθεση:

Κιτρικό οξύ, όξινο ανθρακικό νάτριο, βιταμίνη C, άρωμα πορτοκάλι, ινουλίνη, ασπαρτάμη, σκόνη από παντζάρι, ακεσουλφάμη-Κ, β-καροτίνη, ριβοφλαβίνη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.