Κάνε τη διαφορά και στο θέμα του βήχα

Δες εδώ πως στα ράφια των φαρμακείων κυκλοφορούν δεκάδες σκευάσματα, τα οποία ενισχύουν τον οργανισμό μας κάθε χειμώνα, προστατεύοντας μας από τα συμπτώματα του κρυολογήματος ή καταπολεμώντας αυτά. Το σιρόπι για το βήχα είναι η πιο δημοφιλής επιλογή παιδιών και ενηλίκων, στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα.

Η Lanes δημιούργησε το φυσικό σιρόπι PropolCare, ένα πρωτοποριακό σκεύασμα που συνδυάζει πρόπολη, βασιλικό πολτό, ψευδάργυρο, βιταμίνη C, θυμάρι, φασκόμηλο, μάραθο, τίλιο και φυτικά εκχυλίσματα γλυκάνισου, ισλανδικών βρύων, πεύκου και σαμπούκου. Αυτά τα συστατικά καταπραΰνουν τον λαιμό και βοηθούν στην αντιμετώπιση του βήχα. Το θυμάρι έχει ισχυρή αντισηπτική δράση και συνδράμει αποτελεσματικά στην προστασία του λαιμού, ενώ το φασκόμηλο χρησιμοποιείται για την ανακούφιση από τον βήχα και τη ρινική συμφόρηση.

Ακόμα, το φασκόμηλο, καθώς και τα ισλανδικά βρύα και το πεύκο είναι γνωστά για τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση των λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος, ενώ τα ισλανδικά βρύα έχουν χρησιμοποιηθεί και χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση αναπνευστικών παθήσεων (κρυολόγημα, άσθμα).

Το τίλιο, ο γλυκάνισος και ο μάραθος αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια βασική επιλογή αφεψήματος για τον περιορισμό του αντανακλαστικού του βήχα, αφού συνδυάζουν αποχρεμπτικές, χαλαρωτικές και βλεννολυτικές ιδιότητες, για την καταπράυνση από τον ξηρό και τον ήπιο παραγωγικό βήχα. Ο σαμπούκος συντελεί στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος και στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού.

Η σύνθεση του PropolCare με βιταμίνη C και ψευδάργυρο, γνωστά στοιχεία για την ισχυρή αντιοξειδωτική δράση τους, σε συνδυασμό με τον βασιλικό πολτό, τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθάει στη γρήγορη ανάρρωση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.