Λοσιόν με ισχυρή εντομοαπωθητική δράση

Βρες εδώ αντικουνουπικά σκευάσματα που είναι απαραίτητα, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν οι επιθέσεις των κουνουπιών καθώς και των άλλων εντόμων αυξάνονται σημαντικά. Η προστασία από τα δήγματα των κουνουπιών θα πρέπει να παρέχεται σε μικρούς και μεγάλους καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.

Το Omega Pharma Jungle Formula Strong IRF3, είναι μία εντομοαπωθητική λοσιόν με ισχυρή προστασία που διατίθεται στην αγορά σε συσκευασία των 75ml. Προσφέρει απωθητική δράση εναντίον των κουνουπιών και των άλλων εντόμων και ενδείκνυται για χρήση σε καθημερινή βάση, παρέχοντας προστασία εντός και εκτός σπιτιού.

Η νέα σειρά απωθητικών κουνουπιών Jungle Formula προσφέρει τη καλύτερη προστασία για κάθε περίσταση, παρέχοντας προϊόντα με ισχυρή αποτελεσματικότητα. Ο εντομοαπωθητικός δείκτης IRF(R) είναι ένα νέο εργαλείο που βοηθά τους καταναλωτές να επιλέξουν το εντομοαπωθητικό που χρειάζονται για τη δική τους προστασία, αλλά και για την προστασία της οικογενείας τους.

Η σειρά αποτελείται από τέσσερα προϊόντα, που είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ώστε να εγγυώνται την ασφάλεια, αλλά και την προστασία των καταναλωτών. Το συγκεκριμένο σκεύασμα περιέχει DEET σε περιεκτικότητα 20%, ένα συστατικό αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας κατά των κουνουπιών.

Θεωρείται ιδανικό για χρήση σε περιοχές όπου δεν υπάρχει γνωστός κίνδυνος ελονοσίας ή άλλων νοσημάτων, τα οποία μεταδίδονται από τα έντομα. Προσφέρει αποτελεσματική προστασία έως και οκτώ ώρες από τη στιγμή της εφαρμογής του. Είναι κατάλληλο για εφαρμογή σε ενήλικες και παιδία άνω των 12 ετών.

Τα σχόλια είναι κλειστά.