Με την εγγύηση επώνυμων εταιρειών

Δες εδώ εντομοαπωθητικά προϊόντα που είναι ειδικά μελετημένα σκευάσματα, τα οποία έχουν περάσει από αυστηρούς κλινικούς ελέγχους, πριν λάβουν την έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προκειμένου να κυκλοφορήσουν ελεύθερα και χωρίς προβλήματα στο εμπόριο. Ειδικά τα προϊόντα, τα οποία απευθύνονται σε μικρά παιδιά, έχουν απόλυτα φυσική σύνθεση, έτσι ώστε να είναι 100% ασφαλή.

Το Chicco Αντι-Κουνουπικό Spray 100 ml είναι ένα καινοτόμο σκεύασμα, το οποίο έχει άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Κρατάει μακριά από το ευαίσθητο παιδικό δέρμα, τόσο τα κουνούπια, όσο και τα υπόλοιπα ενοχλητικά έντομα. Κυκλοφορεί στην αγορά σε μορφή σπρέι για ακόμη πιο εύκολη εφαρμογή. Απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Δεν προκαλεί ερεθισμούς και άλλες παρενέργειες. Είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο. Δεν περιέχει αλκοόλη, χρωστικές ουσίες, parabens και άλλα χημικά συστατικά που έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία ή το περιβάλλον.

Είναι ειδικά μελετημένο για το δέρμα των παιδιών. Είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί σε όλες τις κλίσεις για ταχύτερη και ευκολότερη εφαρμογή του προϊόντος σε όλο το σώμα. Η δράση του στηρίζεται στο φυσικό ενεργό συστατικό Eucalyptus Maculata citriodora. Πρόκειται για ένα απόσταγμα από ένα συγκεκριμένο είδος ευκαλύπτου από την Αυστραλία, το οποίο είναι ευρέως αναγνωρισμένο για την εξαιρετική εντομοαπωθητική του δράση.

Μια εφαρμογή προστατεύει το δέρμα του μωρού σας έως και τρεις ώρες. Η αποκλειστική του σύνθεση ενεργεί δραστικά κατά τη διάρκεια της νύχτας και της ημέρας, παρέχοντας άριστη προστασία.

Τα σχόλια είναι κλειστά.