Προστατευτείτε αποτελεσματικά

Δες εδώ αντικουνουπικά προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά σε διάφορες μορφές, προκειμένου το καταναλωτικό κοινό να μπορεί να επιλέξει πιο εύκολα αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του.

Οι μεγάλες εταιρίες καλλυντικών και δερμοκαλλυτνικών προσπαθούν κάθε χρόνο να βελτιώσουν τη σύνθεση των σκευασμάτων τους, ενώ συχνά κυκλοφορούν στην αγορά καινοτόμα προϊόντα.

Η Power Health έχει καταφέρει να εντυπωσιάζει κάθε χρόνο τους καταναλωτές και διαρκώς προτείνει νέες λύσεις, οι οποίες διακρίνονται για την αποτελεσματικότητά τους. Μία από αυτές είναι το εντομοαπωθητικό κερί Fleriana, που προσφέρει ξέγνοιαστες στιγμές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, έχοντας πανίσχυρη σύνθεση.

Πρόκειται για το πρώτο τέτοιο προϊόν με έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Περιέχει τη δραστική ουσία γερανιόλη, μία φυσική πρώτη ύλη με εντομοαπωθητικές ιδιότητες. Οι αναθυμιάσεις των αιθέριων ελαίων που παράγονται κατά την καύση του κεριού, απομακρύνουν ή αδρανοποιούν τα κουνούπια και τις σκνίπες.

Είναι ένα 100% καθαρό κερί χωρίς προσμίξεις για να προσφέρει ομοιόμορφη και καθαρή καύση. Περιέχει geraniol, limonene, citronellol, citronellal, ενώ προκαλεί αλλεργική δερματική αντίδραση, μόνο αν κάποιος βρίσκεται πολύ ώρα δίπλα του. Θα πρέπει να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν το ανάψετε, τοποθετήστε το σε επίπεδη, σταθερή επιφάνεια, μακριά από εύφλεκτα αντικείμενα, προκειμένου να είστε ασφαλείς. Μην αφήνετε το κερί αναμμένο, χωρίς να υπάρχει κάποιο άτομο στο χώρο. Διατηρείτε το μακριά από τα ρεύματα αέρος και επανατοποθετήστε το καπάκι μετά από κάθε χρήση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.