Συνταγή νόστιμή Πάστα φλώρα με μαρμελάδα φράουλα

Καλή σας μέρα πάλι μαζί σας με νέες γευστικές ιδέες ,
σήμερα έχουμε για εσάς μια γευστική απόλαυση

Συνταγή μαγειρικής: Συνταγή νόστιμή Πάστα φλώρα με μαρμελάδα φράουλα

Ώρα για μαγειρική! Κομμάτια: 8-10, Χρόνος προετοιμασίας: 30′, Χρόνος ψησίματος: 30-40′, Κόστος: 4€ ΥΛΙΚΑ 250 γρ. μαργαρίνη 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 1 βανιλίνη (βανίλια σε σκόνη) 1 φλιτζάνι (του ελληνικού καφέ) κονιάκ 550 γρ. μαρμελάδα φράουλα (ή όποια άλλη επιθυμείτε) ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, τη βανιλίνη και τα ανακατεύουμε. Λιώνουμε τη μαργαρίνη και τη ρίχνουμε στο μπολ μαζί με τα … Διαβάστε περισσότερα

Νόστιμή Συνταγή Πάστα φλώρα με μαρμελάδα φράουλα

Καλή σας μέρα πάλι μαζί σας με νέες γευστικές ιδέες ,
πάμε να δούμε ένα πιάτο εύκολο!

Πληροφορίες για την συνταγή: Νόστιμή Συνταγή Πάστα φλώρα με μαρμελάδα φράουλα

Μαγειρική και φαντασία! Κομμάτια: 8-10, Χρόνος προετοιμασίας: 30′, Χρόνος ψησίματος: 30-40′, Κόστος: 4€ ΥΛΙΚΑ 250 γρ. μαργαρίνη 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 1 βανιλίνη (βανίλια σε σκόνη) 1 φλιτζάνι (του ελληνικού καφέ) κονιάκ 550 γρ. μαρμελάδα φράουλα (ή όποια άλλη επιθυμείτε) ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, τη βανιλίνη και τα ανακατεύουμε. Λιώνουμε τη μαργαρίνη … Διαβάστε περισσότερα

Συνταγή Πάστα φλώρα με μαρμελάδα φράουλα

Καλή σας μέρα αγαπητοί μας φίλοι ας δούμε και τα υλικά μας,
αγαπάμε την κουζίνα και την μαγειρική!

Συνταγή για το πιάτο: Συνταγή Πάστα φλώρα με μαρμελάδα φράουλα

Συνταγή μαγειρικής Κομμάτια: 8-10, Χρόνος προετοιμασίας: 30′, Χρόνος ψησίματος: 30-40′, Κόστος: 4€ ΥΛΙΚΑ 250 γρ. μαργαρίνη 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 1 βανιλίνη (βανίλια σε σκόνη) 1 φλιτζάνι (του ελληνικού καφέ) κονιάκ 550 γρ. μαρμελάδα φράουλα (ή όποια άλλη επιθυμείτε) ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, τη βανιλίνη και τα ανακατεύουμε. … Διαβάστε περισσότερα

Λιχουδιά Πάστα φλώρα με μαρμελάδα φράουλα

Καλή σας μέρα πάμε να μαγειρέψουμε ένα γευστικό πιάτο,
πάμε να μαγειρέψουμε κάτι νόστιμο!

Πληροφορίες για την συνταγή: Λιχουδιά Πάστα φλώρα με μαρμελάδα φράουλα

Συνταγή μαγειρικής Κομμάτια: 8-10, Χρόνος προετοιμασίας: 30′, Χρόνος ψησίματος: 30-40′, Κόστος: 4€ ΥΛΙΚΑ 250 γρ. μαργαρίνη 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 1 βανιλίνη (βανίλια σε σκόνη) 1 φλιτζάνι (του ελληνικού καφέ) κονιάκ 550 γρ. μαρμελάδα φράουλα (ή όποια άλλη επιθυμείτε) ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, τη βανιλίνη και τα ανακατεύουμε. Λιώνουμε τη μαργαρίνη και τη … Διαβάστε περισσότερα

Συνταγούλα Πάστα φλώρα με μαρμελάδα φράουλα

Καλή σας μέρα πάλι μαζί σας με νέες γευστικές ιδέες ,
πάμε ένα δούμε ένα πιάτο νόστιμο!

Συνταγή μαγειρικής: Συνταγούλα Πάστα φλώρα με μαρμελάδα φράουλα

Μαγειρική και φαντασία! Κομμάτια: 8-10, Χρόνος προετοιμασίας: 30′, Χρόνος ψησίματος: 30-40′, Κόστος: 4€ ΥΛΙΚΑ 250 γρ. μαργαρίνη 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 1 βανιλίνη (βανίλια σε σκόνη) 1 φλιτζάνι (του ελληνικού καφέ) κονιάκ 550 γρ. μαρμελάδα φράουλα (ή όποια άλλη επιθυμείτε) ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, τη βανιλίνη και τα ανακατεύουμε. Λιώνουμε τη μαργαρίνη και τη ρίχνουμε στο μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Ζυμώνουμε με τα χέρια μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Ύστερα προσθέτουμε και… Διαβάστε περισσότερα

Καταπληκτικό Μέλι, το θαύμα της φύσης!

Καλημέρα πάμε να βάλουμε την φαντασία και να μαγειρέψουμε,
σήμερα έχουμε για σας μια νέα γευστική ιδέα!

Συνταγή για το πιάτο: Καταπληκτικό Μέλι, το θαύμα της φύσης!

Πάμε να μαγειρέψουμε Έξω στη φύση οι μέλισσες πετούν από λουλούδι σε λουλούδι και συλλέγουν το νέκταρ και τη γύρη. Επιστρέφουν στην κυψέλη και αποθηκεύουν το φορτίο τους στα κελιά. Άλλες μέλισσες κουνώντας τα φτερά τους δημιουργούν ένα ρεύμα αέρα με σκοπό να εξατμιστεί όσο νερό υπάρχει στο νέκταρ. Έπειτα σφραγίζουν τα κελιά με κερί. … Διαβάστε περισσότερα

Εύκολο Μέλι, το θαύμα της φύσης!

Καλή σας μέρα αγαπητοί μας φίλοι ας δούμε και τα υλικά μας,
πάμε να μαγειρέψουμε κάτι νόστιμο!

Υλικά και προετοιμασία πιάτου: Εύκολο Μέλι, το θαύμα της φύσης!

Ώρα για μαγειρική! Έξω στη φύση οι μέλισσες πετούν από λουλούδι σε λουλούδι και συλλέγουν το νέκταρ και τη γύρη. Επιστρέφουν στην κυψέλη και αποθηκεύουν το φορτίο τους στα κελιά. Άλλες μέλισσες κουνώντας τα φτερά τους δημιουργούν ένα ρεύμα αέρα με σκοπό να εξατμιστεί όσο νερό υπάρχει στο νέκταρ. Έπειτα σφραγίζουν τα κελιά με κερί. Ο μελισσοκόμος παίρνει τις κηρήθρες, αφαιρεί το κερί από τα κελιά, βγάζει το μέλι με τη βοήθεια του μελιτοεξαγωγέα, το φιλτράρει… Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 5861234550100Τελευταία »