Συνταγή νόστιμή Ντομάτες γεμιστές με σπαγγέτι

Καλή σας μέρα πάμε να μαγειρέψουμε ένα γευστικό πιάτο,
ας βάλουμε μπρος την μαγειρική και την φαντασία!

Πληροφορίες συνταγής: Συνταγή νόστιμή Ντομάτες γεμιστές με σπαγγέτι

Ας δούμε την συνταγή και τα υλικά μας! Τέτοια γεμιστά δεν έχετε ξαναφάει… απλά Τέλεια!!! Παρόμοιες συνταγές: Μουσακάς, του Νίκου Μουρατίδη Μακαρόνια με λαχανικά Ανάμεικτα λαχανικά με λουκάνικο στο φούρνο Διαβάστε περισσότερα

Συνταγούλα Γαριδομακαρονάδα αλλιώς

Καλή σας μέρα πάμε να μαγειρέψουμε ένα γευστικό πιάτο,
σήμερα έχουμε για εσάς μια γευστική απόλαυση

Υλικά και προετοιμασία πιάτου: Συνταγούλα Γαριδομακαρονάδα αλλιώς

Πάμε να μαγειρέψουμε Τι θα λέγατε η κουζίνα σας σήμερα να ετοιμάσει μια πεντανόστιμη και ελαφριά γαριδομακαρονάδα; Παρόμοιες συνταγές: Γάμπαρες σαγανάκι, του Χαράλαμπου Βίδες με σπανάκι και μπέικον, της Νίκης Μακαρόνια μαύρα Διαβάστε περισσότερα

Πεντανόστιμή Συνταγή Ριζότο καρότου

Καλή σας μέρα! Ελπίζουμε να είστε καλά και να έχετε όρεξή,
πάμε να μαγειρέψουμε κάτι νόστιμο!

Πληροφορίες συνταγής: Πεντανόστιμή Συνταγή Ριζότο καρότου

Πάμε να μαγειρέψουμε Μια συνταγή για νόστιμο ριζότο καρότου και πλούσια γεύση παρμεζάνας μας προτείνει αυτή η συνταγή. Ακολουθείστε την και θα απολαύσετε πλούσιο, γευστικό, σπιτικό ριζότο! Παρόμοιες συνταγές: Ριζότο Νότιας Ιταλίας, της Μαρίας Ιτς πιλάφ Μουσακάς με αγκινάρες Διαβάστε περισσότερα

Πεντανόστιμή Συνταγή Μακαρόνια με λευκή σάλτσα και μυρωδικά

Καλή σας μέρα! Ελπίζουμε να είστε καλά και να έχετε όρεξή,
επόμενη κίνηση ας δούμε και τα υλικά μας και πάμε να μαγειρέψουμε!

Συνταγή για το πιάτο: Πεντανόστιμή Συνταγή Μακαρόνια με λευκή σάλτσα και μυρωδικά

Ώρα για μαγειρική! Μια πολύ εύκολη έκδοση της συνταγής για “mac cheese” θα βρείτε σε αυτή τη σελίδα που θα κερδίσει όλους τους λάτρεις των ζυμαρικών και του τυριού. Δηλαδή τους πάντες!!! Δοκιμάστε την! Παρόμοιες συνταγές: Πένες με κοτόπουλο και μανιτάρια Ζυμαρικά σε κρέμα τυριών Λαζάνια φούρνου με μπρόκολο Διαβάστε περισσότερα

Συνταγούλα Πουτανέσκα

Καλή σας μέρα πάμε να μαγειρέψουμε ένα γευστικό πιάτο,
πάμε να μαγειρέψουμε κάτι νόστιμο!

Προετοιμασία για το πιάτο: Συνταγούλα Πουτανέσκα

Μαγειρική και φαντασία! Καλημερούδια, αγαπημένοι μου φίλοι κ φίλες! Η ζωή εδώ στο νησί κυλά όμορφα. Σιγά σιγά οι τουρίστες κάνουν την εμφάνισή τους, μαζί ο,τι συνεπάγεται αυτό (π.χ. πούλμαν, γουρούνες, αύξηση της κίνησης κτλ). Η Ζάκυνθος αλλάζει πρόσωπο τους καλοκαιρινούς μήνες. Από ήσυχη κοπελούλα μεταμορφώνεται σε ζωηρή έφηβη που ξεσαλώνει. Το ίδιο κάνουν κι οι μαθητές… Είναι […] Αυτή η συνταγή Πουτανέσκα μαγειρεύτηκε από The Veggie Sisters. Διαβάστε περισσότερα

Ριζότο με αρακά και πράσο, συνοδέψτε με πέστο, μαίδανού με ταχίνι

Απλά τέλειο. Βέβαια το πέστο είναι στη γεύση του καθενός. Το σίγουρο είναι ότι δένει πολύ ωραία με το ριζότο. Ένα απλό πιάτο για μεσημέρι ή βράδυ, αλλά και σαν συνοδευτικό με ψητό της αρεσκείας σας. στο συγκεκριμμένο ριζότο χρησιμοποίησα ρύζι μπασμάτι εξότικ,  γιατι ήθελα να έχει και άγριο ρύζι. εσείς βάβαι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ρύζι που είναι για ριζότο. Έδεσε τέλεια και απο γεύση κόλαση.

Υλικά (για 2 μερίδες)
1 φλυτζ, τσαγ. ρύζι
4 κ.σ. λάδι
1 φλυτζ, τσαγ, αρακά
1 πράσο
1 φλυτζ, του καφέ άσπρο κρασί
1 ζωμό ψυγείου κοτόπουλο
3&1/2 φλυτζ. τσαγ. ζεστό νερό
1/2 φλυτζ. τσαγ. τριμμένη παρμεζάνα
2 κ.γ. βούτυρο

Για το πέστο
1/3 ματσάκι μαίδανό
4-5 αμύγδαλα
1 κ.σ. λάδι
1κ.σ. νερό
1/2 κ.σ. ταχίνι
1 σκελίδα σκόρδο
ελάχιστο αλάτι
πιπέρι
Ετοιμάζουμε το πέστο: Πλένουμε το μαίδανό και τον βάζουμε στο μούλτι. Προσθέτουμε το ταχίνι, το σκόρδο, τα αμύγδαλα, το λάδι, το νερό, το πιπέρι και το αλάτι. Πολτοποιούμαι και το αφήνουμε στην άκρη.

Εκτέλεση:
Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα και σοτάρουμε τον αρακά με το πράσο. Προσθέτουμε το ρύζι και τα σοτάρουμε όλα μαζί για ένα λεπτό. Σβήνουμε με το κρασί αφήνουμε ένα λεπτό να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε το ζωμό και μια φλυτζ. ζεστό νερό. Ανακατεύουμε συνεχώς για να βγάλει το ρύζι το άμυλο. Μόλις δούμε ότι τελειώνει το νερό προσθέτουμε άλλη μία φλυτζ. και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε ώσπου να πάρει όλο το νερό. Προς το τέλος προσθέτουμε το βούτυρο για να μας δώσει ένα χυλωμένο αποτέλεσμα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και βάζουμε το κασέρι. Ανακατεύουμε να πάει σε όλο το ριζότο. Σκεπάζουμε και αφήνουμε το ρύζι για 2-3 λεπτά να ξεκουραστεί. Σερβίρουμε το ριζότο γαρνίροντας με το πέστο και λίγο παρμεζάνα. Εάν σερβίρετε σε παιδιά παραλείψτε το κρασί.

Κοφτό Μακαρονάκι με Χταπόδι στο Φούρνο

 Κοφτό Μακαρονάκι με Χταπόδι Φούρνου, η δική μου συνταγή για τα 90 χρόνια Μisko. Υπήρξαν κάποιες συνταγές και υλικά που ήταν ο

The post Κοφτό Μακαρονάκι με Χταπόδι στο Φούρνο appeared first on Funky Cook.

Σελίδα 1 από 1871234550100Τελευταία »