Νοστιμιά ΦΡΕΣΚΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ

Καλή σας μέρα αγαπητοί μας φίλοι ας δούμε και τα υλικά μας,
πάμε να δούμε ένα πιάτο εύκολο!

Πληροφορίες για την συνταγή: Νοστιμιά ΦΡΕΣΚΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ

Ας δούμε την συνταγή και τα υλικά μας! Από τα πιό αγαπημένα λαδερά πιάτα της Ελληνικής κουζίνας, μαγειρεμένα με ακόμη πιό υγεινό τρόπο και με ελάχιστες θερμίδες ανά μερίδα! ΦΡΕΣΚΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑΜερίδες: 4Χρόνος: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5' ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ 30'Δυσκολία: ΕΥΚΟΛΟΕκτύπωσηΈνα υπέροχο παραδοσιακό πιάτο υγιεινά μαγειρεμένο και με ελάχιστες θερμίδες. Yλικά 1 κιλό φασολάκια φρέσκα ή κατεψυγμένα 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο 3/4 της κούπας ντοματάκια τσέρι περασμένα στο μούλτι 1 κύβο  λαχανικών 4 κουταλιές της σούπας νερό 1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (προαιρετικά) 4 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο… Διαβάστε περισσότερα

Λιχουδιά ΙΜΑΜ ΜΠΑΪΛΝΤΙ

Καλή σας μέρα αγαπητοί μας φίλοι ας δούμε και τα υλικά μας,
σήμερα έχουμε για εσάς μια γευστική απόλαυση

Υλικά και συνταγή για: Λιχουδιά ΙΜΑΜ ΜΠΑΪΛΝΤΙ

Μαγειρική και φαντασία! Ένα κλασικό καλοκαιρινό πιάτο της Τουρκικής και της Ελληνικής κουζίνας με πολύ συγκεκριμένα υλικά και με μικρές διαφορές στην παρασκευή του. Οι παλιές νοικοκυρές πέρναγαν τις μελιτζάνες από το τηγάνι και μαγείρευαν το φαγητό στην κατσαρόλα.  Σήμερα, που κάθε σπίτι διαθέτει φούρνο, μπορούμε να μαγειρέψουμε το imam bayldi με πιό υγιεινό τρόπο, ώστε οι μελιτζάνες να τραβήξουν όσο γίνεται λιγότερο ελαιόλαδο. Και… θυμηθείτε το imam bayldi είναι ένα… Διαβάστε περισσότερα

Νοστιμιά Λαχανικά τουρλού για την κάθε… ζουμπουρλού!

Καλή σας μέρα πάμε να μαγειρέψουμε ένα γευστικό πιάτο,
αγαπάμε την κουζίνα και την μαγειρική!

Υλικά και συνταγή για: Νοστιμιά Λαχανικά τουρλού για την κάθε… ζουμπουρλού!

Μαγειρική και φαντασία! Δεκαεννέα (19) υλικά σε μία συνταγή σίγουρα δεν τα λες και λίγα… Και μόνο να τα μαζέψεις και να τα ετοιμάσεις για να είναι δίπλα σου στο μαγείρεμα, ένα 15λεπτο το θέλεις. Και ύστερα, άντε να τα βάλεις στη σειρά όλα αυτά τα υλικά. Ποιο μπαίνει πρώτο; η ζάχαρη πρέπει να πέσει αμέσως μετά τις ντομάτες; Το σκόρδο καλύτερα λιωμένο; θέλουν ξεφλούδισμα οι ντομάτες; Για να μη σας πω ότι το Μέγα ερώτημα είναι “στην κατσαρόλα ή στο φούρνο;” Ιδού η απορία!!! Και έρχεται η καλή … Διαβάστε περισσότερα

Απογείωσε το μπακαλιάρο!

Καλημέρα σας! έτοιμοι για μία νέα μαγειρική απόλαυση;,
επόμενη κίνηση ας δούμε και τα υλικά μας και πάμε να μαγειρέψουμε από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου!

Υλικά και συνταγή για: Απογείωσε το μπακαλιάρο!

Πάμε να μαγειρέψουμε Ο παστός ή υγράλατος μπακαλιάρος συνηθίζεται να καταναλώνεται δυο φορές μέσα στη Σαρακοστή, σύμφωνα με τα έθιμα μας. Η μια είναι η μέρα του Ευαγγελισμού και η άλλη η Κυριακή … Διαβάστε περισσότερα

Για την καλύτερη, βελούδινη σκορδαλιά

Καλή σας μέρα αγαπητοί μας φίλοι ας δούμε και τα υλικά μας,
σήμερα έχουμε για σας μια νέα γευστική ιδέα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου!

Πληροφορίες για την συνταγή: Για την καλύτερη, βελούδινη σκορδαλιά

Πάμε να μαγειρέψουμε Πάμε να δούμε μαζί όλα όσα πρέπει να ξέρετε και να μην ξεχνάτε κάθε φορά που θέλετε να φτιάξετε την τέλεια σκορδαλιά. Οι πατάτες για τη σκορδαλιά –Διαλέγουμε πάντα … Διαβάστε περισσότερα

Σούπερ Μαρμελάδα λεμόνι/Lemon Marmalade

Καλή σας μέρα πάλι μαζί σας με νέες γευστικές ιδέες ,
επόμενη κίνηση ας δούμε και τα υλικά μας και πάμε να μαγειρέψουμε!

Πληροφορίες για το πιάτο: Μαρμελάδα λεμόνι/Lemon Marmalade

Ας δούμε την συνταγή και τα υλικά μας! Πολλά λεμόνια υπάρχουν πάντα στο σπίτι μας. Και από φίλους με λεμονιές αλλά και από τη δική μας λεμονιά που έσπασε στα δυο παλιότερα με ένα αέρα. Η μισή προς… Διαβάστε περισσότερα

Ã��Ã�£Ã���Ã��Ã�½Ã���Ã��Ã�±Ã��Ã�³Ã��Ã�® – Pad Krapao Αρωματικός κιμάς με ρύζι ατμού, τηγανιτό αυγό και φρέσκο κόλιανδρο Ã��Ã�³Ã��Ã�¹Ã��Ã�± Ã��Ã�¼Ã��Ã�µÃ���Ã��Ã�±Ã��Ã�ºÃ��Ã�»Ã��Ã�®Ã��Ã�´Ã��Ã�µÃ��� Ã���Ã��Ã�¹Ã��Ã�¬Ã��Ã�½Ã��Ã�½Ã��Ã�·Ã��� Ã���Ã��Ã�¿Ã���Ã��Ã�ºÃ��Ã�¬Ã��Ã�ºÃ��Ã�¿Ã���

Καλημέρα πάμε να βάλουμε την φαντασία και να μαγειρέψουμε,
πάμε ένα δούμε ένα πιάτο νόστιμο!

Πληροφορίες για το πιάτο του Γιάννη Λουκάκου: Ã��Ã�£Ã���Ã��Ã�½Ã���Ã��Ã�±Ã��Ã�³Ã��Ã�® – Pad Krapao Αρωματικός κιμάς με ρύζι ατμού, τηγανιτό αυγό και φρέσκο κόλιανδρο Ã��Ã�³Ã��Ã�¹Ã��Ã�± Ã��Ã�¼Ã��Ã�µÃ���Ã��Ã�±Ã��Ã�ºÃ��Ã�»Ã��Ã�®Ã��Ã�´Ã��Ã�µÃ��� Ã���Ã��Ã�¹Ã��Ã�¬Ã��Ã�½Ã��Ã�½Ã��Ã�·Ã��� Ã���Ã��Ã�¿Ã���Ã��Ã�ºÃ��Ã�¬Ã��Ã�ºÃ��Ã�¿Ã���

Πάμε να μαγειρέψουμε Σε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε πολύ καλά τον κιμά.  Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 6991234550100Τελευταία »