Εύκολο Μηλόπιτα

Καλή σας μέρα πάμε να μαγειρέψουμε ένα γευστικό πιάτο,
πάμε να μαγειρέψουμε κάτι νόστιμο!

Πληροφορίες για το πιάτο: Εύκολο Μηλόπιτα

Ώρα για μαγειρική! Άτομα: 10, Χρόνος προετοιμασίας: 15’ , Χρόνος ψησίματος: 30’ – 35’, Κόστος: 5 € ΥΛΙΚΑ : 4 μήλα μέτρια σε μέγεθος ¾ φλιτζανιού του τσαγιού σταφίδες 2 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη 4 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη ½ κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη 4 αβγά ¾ φλιτζανιού του τσαγιού κρυσταλλική ζάχαρη 1 βανίλια 1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ ΕΚΤΕΛΕΣΗ: … Διαβάστε περισσότερα

Συνταγούλα Μηλόπιτα

Καλή σας μέρα πάλι μαζί σας με νέες γευστικές ιδέες ,
πάμε να μαγειρέψουμε κάτι νόστιμο!

Πληροφορίες για το πιάτο: Συνταγούλα Μηλόπιτα

Συνταγή μαγειρικής Άτομα: 10, Χρόνος προετοιμασίας: 15’ , Χρόνος ψησίματος: 30’ – 35’, Κόστος: 5 € ΥΛΙΚΑ : 4 μήλα μέτρια σε μέγεθος ¾ φλιτζανιού του τσαγιού σταφίδες 2 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη 4 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη ½ κουταλάκι… Διαβάστε περισσότερα

Λιχουδιά Πήλιο, ένα ταξίδι στη φύση και στις γεύσεις.

Καλή σας μέρα πάλι μαζί σας με νέες γευστικές ιδέες ,
επόμενη κίνηση ας δούμε και τα υλικά μας και πάμε να μαγειρέψουμε!

Πληροφορίες συνταγής: Λιχουδιά Πήλιο, ένα ταξίδι στη φύση και στις γεύσεις.

Ας δούμε την συνταγή και τα υλικά μας! Με αφορμή το ταξίδι στο Βόλο, το Food Trails άδραξε την ευκαιρία και επισκέφτηκε το μαγευτικό Πήλιο γεμάτο προσδοκίες για καλό φαγητό. Αυτό το μέρος είναι μοναδικό όλες τις εποχές του χρόνου και για όλα τα γούστα, για τους λάτρεις του βουνού αλλά και της θάλασσας. Αν υπήρχαν νεράιδες και ξωτικά τότε αυτό το βουνό θα ήταν το σπίτι τους. Ένας ευλογημένος τόπος πλούσιος σε αγαθά, φύση, ομορφιά. Προορισμός μας η Μακρινίτσα Μόλις 10 χλμ. από το Βόλο … Διαβάστε περισσότερα

Εύκολο Πήλιο, ένα ταξίδι στη φύση και στις γεύσεις.

Καλημέρα σας! έτοιμοι για μία νέα μαγειρική απόλαυση;,
ας βάλουμε μπρος την μαγειρική και την φαντασία!

Συνταγή για το πιάτο: Εύκολο Πήλιο, ένα ταξίδι στη φύση και στις γεύσεις.

Πάμε να μαγειρέψουμε Με αφορμή το ταξίδι στο Βόλο, το Food Trails άδραξε την ευκαιρία και επισκέφτηκε το μαγευτικό Πήλιο γεμάτο προσδοκίες για καλό φαγητό. Αυτό το μέρος είναι μοναδικό όλες τις εποχές του χρόνου και για όλα τα γούστα, για τους λάτρεις του βουνού αλλά και της θάλασσας. Αν υπήρχαν νεράιδες και ξωτικά τότε αυτό το βουνό θα ήταν το σπίτι τους. Ένας ευλογημένος τόπος πλούσιος σε αγαθά, φύση, ομορφιά. Προορισμός μας η Μακρινίτσα Μόλις 10 … Διαβάστε περισσότερα

Νόστιμή Συνταγή Βαρβάρα (παραδοσιακό γλυκό, έθιμο της Αγίας Βαρβάρας)

Καλή σας μέρα! Ελπίζουμε να είστε καλά και να έχετε όρεξή,
πάμε να δούμε ένα πιάτο εύκολο!

Υλικά και συνταγή για: Νόστιμή Συνταγή Βαρβάρα (παραδοσιακό γλυκό, έθιμο της Αγίας Βαρβάρας)

Ας δούμε την συνταγή και τα υλικά μας! Άτομα: 15, Χρόνος προετοιμασίας: 10’ , Χρόνος ψησίματος: 3 ώρες, Κόστος: 7 € ΥΛΙΚΑ: 1 κιλό σιτάρι ¾ του φλιτζανιού σταφίδες 4 μήλα 2 κυδώνια 3 αχλάδια 3 φλιτζάνια ζάχαρη 1 ρόδι Κύμινο Μπαχάρι Κανέλα Αλεύρι Καρύδια Σταφίδες ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σε μία βαθιά κατσαρόλα βάζουμε το… Διαβάστε περισσότερα

Νόστιμή Συνταγή Βαρβάρα (παραδοσιακό γλυκό, έθιμο της Αγίας Βαρβάρας)

Καλημέρα πάμε να βάλουμε την φαντασία και να μαγειρέψουμε,
πάμε να δούμε ένα πιάτο εύκολο!

Πληροφορίες συνταγής: Νόστιμή Συνταγή Βαρβάρα (παραδοσιακό γλυκό, έθιμο της Αγίας Βαρβάρας)

Ώρα για μαγειρική! Άτομα: 15, Χρόνος προετοιμασίας: 10’ , Χρόνος ψησίματος: 3 ώρες, Κόστος: 7 € ΥΛΙΚΑ: 1 κιλό σιτάρι ¾ του φλιτζανιού σταφίδες 4 μήλα 2 κυδώνια 3 αχλάδια 3 φλιτζάνια ζάχαρη 1 ρόδι Κύμινο Μπαχάρι Κανέλα Αλεύρι Καρύδια Σταφίδες ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σε μία βαθιά κατσαρόλα βάζουμε το σιτάρι να βράσει για 15 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Κατόπιν το σουρώνουμε και το βάζουμε να βράσει πάλι σε νερό σε μέτρια φωτιά για περίπου 2 ½ ώρες έως ότου να σπάσει. Φροντίζουμε να έχει πάντα νερό η κατσαρόλα. Το σιτάρι δεν… Διαβάστε περισσότερα

Ονειρικό Gateau Invisible (αόρατο cake) με καραμέλα

Καλή σας μέρα πάλι μαζί σας με νέες γευστικές ιδέες ,
σήμερα έχουμε για σας μια νέα γευστική ιδέα!

Υλικά και προετοιμασία πιάτου: Ονειρικό Gateau Invisible (αόρατο cake) με καραμέλα

Πάμε να μαγειρέψουμε Ένα ελαφρύ και εύκολο γλυκό/τάρτα/cake από την Γαλλία. Με μήλα και ελαφριά ζύμη (στην ουσία πρόκειται περισσότερο για χυλό σαν αυτόν που χρησιμοποιούμε στις κρέπες ή τα pancakes). Συνοδεύεται με σάλτσα καραμέλας βουτύρου. Λέγεται αόρατο γιατί η ζύμη δεν φαίνεται σαν αυτή του κλασικού cake ή γιατί εξαφανίζεται εν ριπή οφθαλμού (μάλλον ισχύουν και τα δύο). Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 1011234550100Τελευταία »