Συνταγή νόστιμή Πάστα φλώρα με μαρμελάδα φράουλα

Καλή σας μέρα πάλι μαζί σας με νέες γευστικές ιδέες ,
σήμερα έχουμε για εσάς μια γευστική απόλαυση

Συνταγή μαγειρικής: Συνταγή νόστιμή Πάστα φλώρα με μαρμελάδα φράουλα

Ώρα για μαγειρική! Κομμάτια: 8-10, Χρόνος προετοιμασίας: 30′, Χρόνος ψησίματος: 30-40′, Κόστος: 4€ ΥΛΙΚΑ 250 γρ. μαργαρίνη 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 1 βανιλίνη (βανίλια σε σκόνη) 1 φλιτζάνι (του ελληνικού καφέ) κονιάκ 550 γρ. μαρμελάδα φράουλα (ή όποια άλλη επιθυμείτε) ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, τη βανιλίνη και τα ανακατεύουμε. Λιώνουμε τη μαργαρίνη και τη ρίχνουμε στο μπολ μαζί με τα … Διαβάστε περισσότερα

Νόστιμή Συνταγή Πάστα φλώρα με μαρμελάδα φράουλα

Καλή σας μέρα πάλι μαζί σας με νέες γευστικές ιδέες ,
πάμε να δούμε ένα πιάτο εύκολο!

Πληροφορίες για την συνταγή: Νόστιμή Συνταγή Πάστα φλώρα με μαρμελάδα φράουλα

Μαγειρική και φαντασία! Κομμάτια: 8-10, Χρόνος προετοιμασίας: 30′, Χρόνος ψησίματος: 30-40′, Κόστος: 4€ ΥΛΙΚΑ 250 γρ. μαργαρίνη 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 1 βανιλίνη (βανίλια σε σκόνη) 1 φλιτζάνι (του ελληνικού καφέ) κονιάκ 550 γρ. μαρμελάδα φράουλα (ή όποια άλλη επιθυμείτε) ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, τη βανιλίνη και τα ανακατεύουμε. Λιώνουμε τη μαργαρίνη … Διαβάστε περισσότερα

Συνταγή Πάστα φλώρα με μαρμελάδα φράουλα

Καλή σας μέρα αγαπητοί μας φίλοι ας δούμε και τα υλικά μας,
αγαπάμε την κουζίνα και την μαγειρική!

Συνταγή για το πιάτο: Συνταγή Πάστα φλώρα με μαρμελάδα φράουλα

Συνταγή μαγειρικής Κομμάτια: 8-10, Χρόνος προετοιμασίας: 30′, Χρόνος ψησίματος: 30-40′, Κόστος: 4€ ΥΛΙΚΑ 250 γρ. μαργαρίνη 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 1 βανιλίνη (βανίλια σε σκόνη) 1 φλιτζάνι (του ελληνικού καφέ) κονιάκ 550 γρ. μαρμελάδα φράουλα (ή όποια άλλη επιθυμείτε) ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, τη βανιλίνη και τα ανακατεύουμε. … Διαβάστε περισσότερα

Λιχουδιά Πάστα φλώρα με μαρμελάδα φράουλα

Καλή σας μέρα πάμε να μαγειρέψουμε ένα γευστικό πιάτο,
πάμε να μαγειρέψουμε κάτι νόστιμο!

Πληροφορίες για την συνταγή: Λιχουδιά Πάστα φλώρα με μαρμελάδα φράουλα

Συνταγή μαγειρικής Κομμάτια: 8-10, Χρόνος προετοιμασίας: 30′, Χρόνος ψησίματος: 30-40′, Κόστος: 4€ ΥΛΙΚΑ 250 γρ. μαργαρίνη 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 1 βανιλίνη (βανίλια σε σκόνη) 1 φλιτζάνι (του ελληνικού καφέ) κονιάκ 550 γρ. μαρμελάδα φράουλα (ή όποια άλλη επιθυμείτε) ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, τη βανιλίνη και τα ανακατεύουμε. Λιώνουμε τη μαργαρίνη και τη … Διαβάστε περισσότερα

Συνταγούλα Πάστα φλώρα με μαρμελάδα φράουλα

Καλή σας μέρα πάλι μαζί σας με νέες γευστικές ιδέες ,
πάμε ένα δούμε ένα πιάτο νόστιμο!

Συνταγή μαγειρικής: Συνταγούλα Πάστα φλώρα με μαρμελάδα φράουλα

Μαγειρική και φαντασία! Κομμάτια: 8-10, Χρόνος προετοιμασίας: 30′, Χρόνος ψησίματος: 30-40′, Κόστος: 4€ ΥΛΙΚΑ 250 γρ. μαργαρίνη 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 1 βανιλίνη (βανίλια σε σκόνη) 1 φλιτζάνι (του ελληνικού καφέ) κονιάκ 550 γρ. μαρμελάδα φράουλα (ή όποια άλλη επιθυμείτε) ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, τη βανιλίνη και τα ανακατεύουμε. Λιώνουμε τη μαργαρίνη και τη ρίχνουμε στο μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Ζυμώνουμε με τα χέρια μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Ύστερα προσθέτουμε και… Διαβάστε περισσότερα

Ονειρικό Πράσινη σαλάτα με ψητή μελωμένη φέτα και σταφίδες

Καλή σας μέρα πάλι μαζί σας με νέες γευστικές ιδέες ,
ας βάλουμε μπρος την μαγειρική και την φαντασία!

Υλικά και προετοιμασία πιάτου: Ονειρικό Πράσινη σαλάτα με ψητή μελωμένη φέτα και σταφίδες

Ας δούμε την συνταγή και τα υλικά μας! Διαβάστε περισσότερα

Εύκολο Πράσινη σαλάτα με ψητή μελωμένη φέτα και σταφίδες

Καλή σας μέρα πάμε να μαγειρέψουμε ένα γευστικό πιάτο,
πάμε να μαγειρέψουμε κάτι νόστιμο!

Συνταγή μαγειρικής: Εύκολο Πράσινη σαλάτα με ψητή μελωμένη φέτα και σταφίδες

Ώρα για μαγειρική! Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 10’, Χρόνος ψησίματος: 10′,  Κόστος : 3,5 € ΥΛΙΚΑ : 1 μαρούλι 1 φέτα (περίπου 100 γρ.) τυρί φέτα ½ φλιτζάνι του τσαγιού σταφίδες 1 κουταλιά της σούπας σουσάμι 1 κουταλιά της σούπας μέλι Για τη σος 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο Λίγο αλάτι Λίγο πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Στην αρχή βάζουμε τη φέτα σε ένα πυρέξ, τη μελώνουμε και την πασπαλίζουμε με το σουσάμι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για περίπου 10 λεπτά . Πλένουμε το μαρούλι, το στραγγίζουμε από τα νερά του και το ψιλοκόβουμε μέσα … Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 2991234550100Τελευταία »