Σούπερ Μακαρονάδα με απάκι

Καλή σας μέρα πάμε να μαγειρέψουμε ένα γευστικό πιάτο,
πάμε ένα δούμε ένα πιάτο νόστιμο!

Συνταγή για το πιάτο: Σούπερ Μακαρονάδα με απάκι

Μαγειρική και φαντασία! Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 5’, Χρόνος ψησίματος: 15’, Κόστος: 5 € ΥΛΙΚΑ : 400 γρ. μακαρόνια 1 κρεμμύδι ξερό 2 καρότα 300 γρ. απάκι (Το απάκι είναι καπνιστό κρέας από χοιρινό, που παρασκευάζεται στην Κρήτη) 4 ντομάτες 1 κουταλάκι πελτέ ντομάτας 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Ρίγανη ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και το απάκι κομμένο σε φέτες και σοτάρουμε ελαφρώς. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσει. Καθαρίζουμε τα καρότα και τα τρίβουμε στον τρίφτη. Ρίχνουμε τα τριμμένα καρότα… Διαβάστε περισσότερα

Καταπληκτικό Πράσο: κερδίζει με την αξία του μια θέση στη διατροφή μας!

Καλημέρα πάμε να βάλουμε την φαντασία και να μαγειρέψουμε,
πάμε να δούμε ένα πιάτο για όλες τις εποχές!

Υλικά και προετοιμασία πιάτου: Καταπληκτικό Πράσο: κερδίζει με την αξία του μια θέση στη διατροφή μας!

Συνταγή μαγειρικής Διαβάστε περισσότερα

εύκολη συνταγή Πράσο: κερδίζει με την αξία του μια θέση στη διατροφή μας!

Καλή σας μέρα πάμε να μαγειρέψουμε ένα γευστικό πιάτο,
πάμε να μαγειρέψουμε κάτι νόστιμο!

Συνταγή για το πιάτο: εύκολη συνταγή Πράσο: κερδίζει με την αξία του μια θέση στη διατροφή μας!

Πάμε να μαγειρέψουμε Το πράσο πρωταγωνιστεί σε πολλά φαγητά κάνοντάς τα πιο γευστικά! Χοιρινό πρασοσέλινο, πρασοτηγανιά, πρασόρυζο, πρασόπιτα είναι μόνο λίγα από αυτά! Όμως, τι γνωρίζουμε για αυτό; Κατάγεται από τη Μέση Ανατολή και ταξίδεψε στην Ευρώπη με τους Ρωμαίους. Το πράσο συγγενεύει … Διαβάστε περισσότερα

Σούπες συνταγή Χοιρινό με δαμάσκηνα

Καλημέρα πάμε να βάλουμε την φαντασία και να μαγειρέψουμε,
πάμε να δούμε ένα πιάτο για όλες τις εποχές!

Προετοιμασία για το πιάτο: Σούπες συνταγή Χοιρινό με δαμάσκηνα

Ας δούμε την συνταγή και τα υλικά μας! Άτομα: 8, Χρόνος: 2 ώρες, Κόστος: 16€ ΥΛΙΚΑ: 2 κιλά χοιρινό μπούτι κομμένο σε μερίδες 350 γρ. δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι 1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο ξηρό κρασί ½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο 2-3 σκελίδες σκόρδο χυμό από 1 πορτοκάλι αλάτι πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βράζουμε το χοιρινό για 15’ και μετά το σουρώνουμε.Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα δαμάσκηνα και το κρασί και τα αφήνουμε να το απορροφήσουν. Σε μεγάλη κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το βούτυρο και τα ζεσταίνουμε. Μόλις ζεσταθούν αρκετά, ρίχνουμε το κρέας και το ροδίζουμε από όλες τις πλευρές.Προσθέτουμε το σκόρδο, το χυμό πορτοκαλιού και ζεστό … Διαβάστε περισσότερα

Λιχουδιά Χοιρινό με δαμάσκηνα

Καλή σας μέρα πάλι μαζί σας με νέες γευστικές ιδέες ,
σήμερα έχουμε για εσάς μια γευστική απόλαυση

Προετοιμασία για το πιάτο: Λιχουδιά Χοιρινό με δαμάσκηνα

Ώρα για μαγειρική! Άτομα: 8, Χρόνος: 2 ώρες, Κόστος: 16€ ΥΛΙΚΑ: 2 κιλά χοιρινό μπούτι κομμένο σε μερίδες 350 γρ. δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι 1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο ξηρό κρασί ½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο 2-3 σκελίδες σκόρδο χυμό από 1 πορτοκάλι αλάτι πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βράζουμε το χοιρινό για 15’ και μετά το σουρώνουμε.Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα δαμάσκηνα και το κρασί και… Διαβάστε περισσότερα

Λιχουδιά Χοιρινό με δαμάσκηνα

Καλή σας μέρα! Ελπίζουμε να είστε καλά και να έχετε όρεξή,
πάμε να δούμε ένα πιάτο για όλες τις εποχές!

Πληροφορίες για το πιάτο: Λιχουδιά Χοιρινό με δαμάσκηνα

Πάμε να μαγειρέψουμε Άτομα: 8, Χρόνος: 2 ώρες, Κόστος: 16€ ΥΛΙΚΑ: 2 κιλά χοιρινό μπούτι κομμένο σε μερίδες 350 γρ. δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι 1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο ξηρό κρασί ½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο 2-3 σκελίδες σκόρδο χυμό από 1 πορτοκάλι αλάτι … Διαβάστε περισσότερα

Νόστιμή Συνταγή Α και Β: Παραδοσιακό ταβερνάκι στην Μακρινίτσα Πηλίου

Καλή σας μέρα! Ελπίζουμε να είστε καλά και να έχετε όρεξή,
πάμε να δούμε ένα πιάτο εύκολο!

Πληροφορίες για το πιάτο: Νόστιμή Συνταγή Α και Β: Παραδοσιακό ταβερνάκι στην Μακρινίτσα Πηλίου

Μαγειρική και φαντασία! Το Food Trails επισκέφτηκε ένα παραδοσιακό ταβερνάκι στη Μακρινίτσα Πηλίου. Λέγεται Α και Β και βρίσκεται λίγο μετά την εκκλησία της κεντρικής πλατείας. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε μαγειρευτά φαγητά, το παραδοσιακό πηλιορείτικο σπετζοφάι, σούπες και πίτες. Εμείς επιλέξαμε να γευτούμε για το μεσημεριανό μας: κοτόπιτα, που ήταν εξαιρετικά νόστιμη, ένα ζεστό μπολ φασολάδα, χοιρινό ψητό, κατσίκι κοκκινιστό και κοτόπουλο… Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 2101234550100Τελευταία »