Ζωντάνια και ενέργεια με βιταμίνη C

Η βιταμίνη C έχει πολλαπλά οφέλη όσον αφορά την ομαλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού. Υπάρχει εν αφθονία σε πλήθος τροφών, αλλά και σε πολλά συμπληρώματα διατροφής.

Το Lanes Vitamin C 1000mg, 20 αναβρ. δισκία είναι ένα από αυτά. Πρόκειται για μια αναβράζουσα μορφή βιταμίνης C […]

Η μετάδοση του ιού της γρίπης

Οι περισσότεροι αναπνευστικοί ιοί μεταδίδονται σε συντριπτικό ποσοστό με τις εκκρίσεις του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος, που αποβάλλονται με την ομιλία, το φτέρνισμα και τον βήχα. Το ίδιο ισχύει και για τη γρίπη https://www.parapharmacie.gr/cat/gripi/, η οποία παρουσιάζει συμπτώματα όπως το μπούκωμα στη μύτη και ο βήχας.

[…]

Διαφορές γρίπης και κρυολογήματος

Υπάρχουν πάρα πολύ άνθρωποι, οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν έγκαιρα τα συμπτώματα που έχει η γρίπη, www.ifarmacy.gr/tag/gripi αφού συνήθως την μπερδεύουν με ένα απλό κρυολόγημα. Το αποτέλεσμα είναι να υπάρξουν αρνητικές συνέπειες για την υγεία τους και να ταλαιπωρηθούν πολύ περισσότερο από ότι θα έπρεπε κανονικά.

[…]

Καταπολεμήστε τα ενοχλητικά συμπτώματα

Όταν το κρυολόγημα www.my-pharmacy.gr/kriologima/ χτυπήσει την πόρτα σας, αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να βοηθήσετε τον οργανισμό σας, ώστε να καταπολεμήσει τα ενοχλητικά συμπτώματα όπως η βουλωμένη μύτη, η καταρροή, ο βήχας και ο πονοκέφαλος.

Το ζεστό μπάνιο βοηθάει τους μύες να χαλαρώσουν και […]

Βιταμίνη C με καρπούς αγριοτριανταφυλλιάς

Αυτό που κάνει τόσο αγαπητή τη βιταμίνη C σε μικρούς και μεγάλους, είναι το γεγονός πως βρίσκεται εν αφθονία σε πολλές τροφές και επιπλέον συνδυάζεται με πάρα πολλά πολύτιμα στοιχεία στα διάφορα συμπληρώματα διατροφής.

Το Now Vit C 1000 mg, w/ Rose Hips & Bioflavonoids, […]

Η βιταμίνη του ήλιου και των οστών που τόσο έχουμε ανάγκη

Αυτό είναι το μότο που ακούγεται συχνά πυκνά από τους ειδικούς για τη βιταμίνη D, της οποίας η σημασία για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι ιδιαίτερη. Ο ήλιος θεωρείται ο βασικός υπεύθυνος για τη σύνθεσή της, αλλά στην Ελλάδα σημειώνεται σε πολλούς ανθρώπους έλλειψη της.

Πρόκειται […]

Έλεγχος για ανεπάρκεια βιταμίνης D

Η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για μια σειρά βασικών λειτουργιών που κάνει ο ανθρώπινος οργανισμός σε καθημερινή βάση. Ωστόσο, επειδή βρίσκεται σε μικρή ποσότητα και σε λίγες κατηγορίες τροφίμων, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που παρουσιάζουν έλλειψη ή ανεπάρκεια. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν εκτίθενται για αρκετό χρονικό […]

Σελίδα 1 από 1012345Τελευταία »